Filters
Zatvori

Zdravlje i vitalnost

Sortirajte kao
Prikaz po stranici

AAKG (90 tableta)

Arginin-alfa-ketoglutarat, poznat i kao AAKG, sol je aminokiseline arginin i alfa-ketoglutarne kiseline i preteča je proizvodnje azotnog oksida.
32,00 KM

Absolute Joint (400 grama)

Ova jedinstvena formula sadrži sve osnovne sastojke koji su vam potrebni da biste ostali u formi i aktivni. Absolute Joint sadrži bioaktivni kolagen, glukozamin, hondroitin, hijaluronsku kiselinu, plus mnoštvo vitamina i minerala poput biotina, kalcija i fosfora.
48,00 KM

ActiveLab GripoMAX đumbir + med (10 x 10 grama)

Proizvod se preporučuje u periodu smanjenog imuniteta. Savršen je za upotrebu tokom sezone gripa i prehlada. Sadrži ekstrakt đumbira, med i limunov sok, koji je prirodni izvor vitamina C. Vitamin C pomaže u pravilnom funkcionisanju imunog sistema, pomaže u smanjenju umora te povećava apsorpciju željeza. štiti ćelije od štetnih efekata slobodnih radikala, transformacija tirozina, jačanje imunološkog sistema, učestvuje u proizvodnji proteina vezivnog tkiva, izvrsnog okusa. Preporuka za korištenje Sadržaj jedne kesice rastvoriti u 200 ml tople vode, promiješati i popiti odma nekon pripreme. Konzumirati jednu kesicu dnevno. Nutritivna vrijednost Aktivni sastojci 1 kesica (10 grama) VITAMIN C 1000 mg EKSTRAKT ĐUMBIRA 40 mg PČELINJI MED U PRAHU 350 mg Sastav Šećer, L-askorbinska kiselina (vitamin C); koncentrirani limunov sok u prahu; med u prahu (3,5%); arome, ekstrakt rizoma đumbira (0,4%). Upozorenje Nemojte koristiti ako ste alergični na bilo šta od navedenog u sastavu. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Nemojte koristiti ako ste trudni ili dojite bez uputa doktora. Čuvati izvan dohvata djece. Čuvati na suhom i hladnom mjestu.
11,00 KM

ActivLab ASHWAGANDHA (60 kapsula)

Ashwagandha je grm čiji su ljekoviti resursi prvenstveno korijen i plod. Ashwagandha kao dodatak prehrani u kapsulama ima širok spektar djelovanja: poboljšava funkcionisanje imunog sistema, podržava nervni sistem – umirujuća i ublažavajuća svojstva, usporava procese starenja i povećava fizičke performanse, reguliše endokrini sistem, pomaže u borbi protiv anemije, jača mišićno tkivo, poboljšava funkcionisanje respiratornog sistema – podržava liječenje astme i alergija. Preporuka za korištenje Popti jednu kapsulu s vodom.
20,00 KM

ActivLab BACOPA (60 kapsula)

Riječ je o dodatku prehrani koji sadrži ekstrakt lista bacope (Bacopa monnieri). Ova biljka je klasificirana kao adaptogen, a njezinu ljekovitost cijenit će ljudi koji imaju problema s pamćenjem. Bacopa je biljka iz Indije, gdje se u tradicionalnoj medicini koristila, među ostalim, u liječenju epilepsije, nesanice, te kao sedativ i sredstvo za ublažavanje tjeskobe. Bacopa poboljšava rad mozga, povećava sposobnost koncentracije i poboljšava pamćenje kako kod starijih tako i kod mlađih osoba. Stoga se preporučuje učenicima i studentima. Osim toga, istraživanja o ovoj tvari potvrdila su dobre učinke u poboljšanju mentalnih funkcija kod osoba koje pate od ADHD-a te u poboljšanju kognitivnih funkcija kod osoba nakon moždanog udara. Bocapa pomaže liječenje neurodegenerativnih bolesti. Preporuka za korištenje Popiti jednu kapsulu dnevno sa vodom između obrok.
28,00 KM

ActivLab EnteroBIOTIX PLUS 250 (20 kapsula)

Liofilizirani kvasac Saccharomyces boulardii (250 mg) predstavlja probiotski kvasac namijenjen za upotrebu tokom i nakon antibiotske terapije za nadopunu gastrointestinalne mikroflore. Saccharomyces boulardii se također koristi prije i tokom putovanja, posebno u druge klimatske zone, kada dođe do promjena u prehrani, klimi i kontaktu s drugom bakterijskom florom. tokom i nakon terapije antibioticima, profilaktički radi prevencije dijareje, prevencija postantibiotske dijareje, za liječenje akutne infektivne dijareje, prevencija putne dijareje.
15,00 KM