Filters
Zatvori

Tribulus Terrestris

Mnogi sportisti ne znaju da postoji obilje prirodnih biljnih dodataka koji im mogu pomoći da postanu veći, jači i da se brže oporave. Tribulus Terrestris je jedan od tih dodataka. Tribulus Terrestris olakšava proizvodnju luteinizirajućeg hormona koji izravno doprinosi proizvodnji testosterona, hormona koji vam je potreban da biste povećali mišićnu masu i ojačali.
40,00 KM

Opis proizvoda

Mnogi sportisti ne znaju da postoji obilje prirodnih biljnih dodataka koji im mogu pomoći da postanu veći, jači i da se brže oporave.

Tribulus Terrestris je jedan od tih dodataka. Tribulus Terrestris olakšava proizvodnju luteinizirajućeg hormona koji izravno doprinosi proizvodnji testosterona, hormona koji vam je potreban da biste povećali mišićnu masu i ojačali.

Svaka kapsula sadrži 500 mg čistog ekstrakta Tribulus Terrestris.

Kapsule sadrže i cink, mineral koji može prirodno povećati razinu testosterona.

Uz to, ovojnica kapsule ima biljno podrijetlo, što proizvod čini potpuno prikladnim za vegane.

Preporuka za korištenje

Jednu (1.) kapsula 3 puta dnevno s tekućinom prije obroka.

Nutritivna vrijednost

Aktivni sastojci1 kapsula (1 porcija)
Tribulus Terrestris500 mg
Cink (kao cink citrat)3,3 mg

Sastav

Ekstrakt Tribulus terrestris vegan kapsule, cink-citrat, sredstvo za odvajanje: magnezijeve soli masnih kiselina.

Upozorenje

Nemojte koristiti ako ste alergični na bilo šta od navedenog u sastavu. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Nemojte koristiti ako ste trudni ili dojite bez uputa doktora. Dodaci prehrani se ne bi trebali koristiti kao zamjena za osnovnu prehranu. Čuvati izvan dohvata djece. Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Zaštititi od direktnih sunčevih zraka.