Filters
Zatvori

Sapuni paste i kreme za ruke

Sortirajte kao
Prikaz po stranici

HIG Krema za ruke 75ml Cera di Cupra

Cera di Cupra je poznati historijski talijanski brand, a ova krema za ruke sadrži iste glavne sastojke tradicionalne kreme Rosa, originalnog “recepta za ljepotu“, a to su pčelinji vosak i glicerin koji privlače i zadržavaju ispravan nivo vlažnosti. Cera di Cupra krema za ruke pomaže u sprječavanju suhoće i pucanja kože ruku i dermatološki je testirana. Nanesite kremu nekoliko puta dnevno na suhe i čiste ruke. Masirajte velikim kružnim pokretima, te uživajte u svilenkasto mekoj koži ruku i prekrasnom mirisu. Pakovanje 75 ml.
2,00 KM

HIG Pasta za ruke 500gr Clean

Pasta za ruke je vrlo učinkovita u čišćenju ruku od mulja, masti, ulja, bitumen. Pere i pločice, peći, sanitarije, posuđe. Preporučljivo za automehaničare, vulkanizere, kovače, zidare itd. Pakovanje je 500 g.
1,00 KM

HIG PASTA ZA RUKE BELIF 500 G

Pasta za ruke se koristi za pranje zaprljanih ruku, predmeta i površina u industriji, zanatstvu i domaćinstvu. Ekonomična je i sa odličnim efektom čišćenja, vrlo efikasno uklanja nečistoće sa ruku kao što su ulje, masti, katran, bitumen, nafta, i sl. Pogodna i za upotrebu u domaćinstvu za čišćenje sanitarija, pločica, peći i drugih površina. Zahvaljujući dodatku glicerina spriječava isušivanje i štiti kožu. Na koži ostavlja blag i dugotrajan miris. Pakovanje je 500 g.
1,30 KM

HIG Sapun tečni 5l DAILY

HIG Sapun tečni 5l DAILY
5,60 KM

HIG Sapun tečni antibakterijski bez pumpice Clean 500ml

Tečni sapun za pranje ruku sa antibakterijskim dejstvom. Omekšava i njeguje kožu ruku, jer sadrži glicerin. Pakovanje je 500 ml bez pumpice.
0,80 KM

HIG Sapun tečni antibakterijski Daily PLUS 500 ml

Antibakterijski tečni sapun Daily predstavlja idealnu kombinaciju komponenti koje djeluju na širok spektar bakterija, te spriječava razvoj mikroorganizama. Namijenjen je za sve koje žele više od same higijene. Antibakterijsko svojstvo omogućava temeljito čišćenje kože. Ne isušuje kožu i čuva njenu prirodnu vlažnost. Nakon pranja koža ostaje meka i glatka. Pogodan je za cijelu porodicu. Dermatološki testirano i odobreno od strane laboratorija sa područja EU. pH je neutralan. Pakovanje 500 ml sa pumpicom.
2,00 KM