Filters
Zatvori

Proteini

Sortirajte kao
Prikaz po stranici

ActivLab RECOMED (6 x 65 grama)

RECOMED je hrana za posebne medicinske svrhe. Potpuni izvor hrane sa sastavom koji uzima u obzir potrebe organizma tokom oporavka nakon bolesti, operacija, pothranjenih i mršavih osoba. RecoMed sadrži sve potrebne nutrijente: proteine, ugljikohidrate, masti, dijetalna vlakna, esencijalne egzogene aminokiseline, vitamine i minerale. Koncentrirani oblik proizvoda olakšava primjenu i ne opterećuje dodatno tijelo pacijenta. Protein prisutan u proizvodu je najkvalitetniji koncentrat proteina sirutke (WPC) s biološkom vrijednošću BV 104. Sastav aminokiselina proteina također je optimizovan dodavanjem aminokiselina u omjerima potrebnim za povećanje nutritivne vrijednosti proteina. Može se koristiti kao dodatak redovnim jelima, desertima ili slično. Recomed ne sadrži kazein. za prevenciju i liječenje malnutricije kod onkoloških bolesti (tokom radio i hemoterapije), cistične fibroze, gastroenteralnih bolesti (ulcerozni kolitis, Chronova bolest), kod neuroloških oboljenja (Alhajmer, Parkinson i dr.), kod HOBP-a sa gubitkom tjelesne težine, kod otežanog gutanje čvrste hrane, kao ishrana za hronične bolesnike, kao ishrana za oporavak nakon operacije, kao ishrana za starije osobe, kod zdravih osoba sa povećanim energetskim potrebama.
36,00 KM

PROTEIN MILKSHAKE (500 g)

VPLab PROTEIN MILKSHAKE ima samo 123 kalorije i 52% proteina po obroku i ima ukus kao klasični mliječni šejk!
40,00 KM

VpLab 100% Platinum Whey Protein (750 grama)

Bez obzira pokušavate li ojačati, povećati se ili izgubiti težinu, 100% Platinum Whey može vam pomoći da postignete svoje ciljeve. Ako razmišljate: “Kako se ovo razlikuje od bilo kojeg drugog proteina sirutke?” odgovor je da je napravljen pomoću najnaprednijih tehnologija kako biste osigurali maksimalnu korist od svake doze. Ovaj proizvod sastoji se od ultrafiltriranog koncentrata sirutke i mikrofiltriranog izolata sirutke, dobivenog iz kravljeg mlijeka hranjenog travom. Sadrži i kompleks enzima otpornih na želučanu kiselinu pod nazivom DigeZyme ™, koji pomažu vašem tijelu da bolje apsorbira proteine. Za razliku od nekih marki, koje su poznate u dodavanju sirutke u prahu s jeftinim niskokvalitetnim aminokiselinama (poput glicina, taurina, alanina) kako bi povećali sadržaj dušika i tako manipulirali postotkom proteina, mi koristimo samo kompletne proteine ​​sirutke i ništa drugo. Povrh svega, 100% Platinum Whey sadrži malo masnoće i šećera, tako da se savršeno uklapa u uravnoteženu prehranu. Koristite ga svaki dan i sigurno ćete vidjeti stvarne rezultate!
62,00 KM

VpLab CASEIN & WHEY (500 grama)

Ako se svako jutro probudite raspoložni za vježbanje, poželjet ćete u tijelo unijeti najbolju hranu i dodatke kako bi ono moglo postići svoj najveći potencijal. 100% kazein je zlatni standard proteina. VpLab 100% kazein proizvodi se postupcima mikro- i ultrafiltracije, bez kiselina ili procesa zagrijavanja, što oboje može razbiti kemijske veze u proteinima i učiniti ga manje moćnim. 100% kazein je protein s netaknutom prirodnom strukturom. Samo s jednom porcijom – po mogućnosti prije spavanja – 30 grama bjelančevina pomiješanih u vodi može održati mišiće vašeg tijela opskrbljenim kvalitetom bjelančevina koje vaš super čvrst režim vježbanja zahtijeva.
48,00 KM

VpLab Gold Whey (500 grama)

Gold Whey sastoji se uglavnom od koncentrata proteina sirutke koji je jedan od najboljih proteina za sportaše i tjelesno aktivne ljude. Zbog činjenice da su proteini glavni gradivni blokovi mišića, toplo se preporučuje da se Gold Whey nakon treninga koristi za opskrbu mišića proteinima, a također i za zaštitu mišića od kataboličkih procesa. Proizvod sadrži L-leucin – aminokiselinu koja je presudna za izgradnju mišića, kao i dokazano pomaže u poboljšanju performansi. Gold Whey nema dodani šećer i ima malo masnoća, stoga je savršen za uravnoteženu prehranu.
44,00 KM