Filters
Zatvori

Pre workout

Sortirajte kao
Prikaz po stranici

ActivLab Black Wolf (300 grama)

Ako vam je potrebna jaka stimulacija prije treninga, posegnite za Black Wolf – preparatom koji poboljšava izdržljivost i smanjuje fizički umor. BLACK WOLF je kombinacija sastojaka koji sinergijski utiču na svaki važan aspekt uspešnog treninga. Opis i djelovanje sastojaka BLACK WOLF-a: Beta-alanin je veoma popularan sastojak u pre-workout proizvodima. Ova aminokiselina je uključena u sintezu karnozina – proteina koji djeluje kao pH pufer u mišićima. Pravilno zasićenje mišića karnozinom nije bez značaja za sportiste, jer vam omogućava da odgodite zakiseljavanje mišića, a samim tim i produžite vrijeme intenzivnog vježbanja. Kreatin monohidrat je najpopularniji oblik kreatina. Zašto se isplati koristiti kreatin prije treninga? Prije svega zato što je kreatin sirovina koju tijelo koristi za brzu obnovu ATP-a, odnosno glavnog nosioca energije. Zbog toga suplementacija kreatinom doprinosi povećanju efikasnosti tokom kratkih uzastopnih napora. Također je vrijedno zapamtiti da je kreatin najbolje testirani dodatak ishrani, kako u smislu sigurnosti tako i efikasnosti u smislu izgradnje čiste mišićne mase, povećanja težine, pa čak i poboljšanja kognitivnih funkcija. L-arginin je jedna od endogenih aminokiselina koje tijelo proizvodi u normalnim uslovima. Arginin učestvuje u mnogim metaboličkim procesima, ali njegovo najzanimljivije djelovanje za sportiste je njegov utjecaj na sintezu dušikovog oksida. Kalcijum i magnezijum su veoma bitni elementi. Stoga nisu mogli izostati u sastavu Black Wolf-a, jer oba pozitivno utiču na rad mišićnog i nervnog sistema. Kalcij je odgovoran za ispravnu proizvodnju energije u tijelu i pravilno funkcioniranje mišića. Magnezijum takođe pomaže u smanjenju osećaja umora – baš kao i kofein, što će vam olakšati izvođenje dužih i intenzivnijih treninga. Kofein povećava energiju te smanjuju umor i letargiju.. Naučna istraživanja također sugeriraju da kofein također može povećati nivo testosterona. L-tirozin je aminokiselina koja učestvuje u metabolizmu kataholamina – dopamina i adrenalina, kao i hormona štitnjače. Naučna istraživanja pokazuju jasnu vezu između suplementacije L-tirozinom i poboljšanja kognitivnih funkcija, posebno u stresnim uslovima. Ekstrakt gorke narandže je obično veoma popularan sastojak sagorevača masti, ali sinefrin sadržan u njemu – sigurna alternativa efedrinu Ekstrakt maline, koji se takođe nalazi u crnom vuku, sadrži ketone slične sinefrinu i efedrinu, ali je i veoma sigurna supstanca. Svijet nauke ih je uspješno uveo u borbu protiv neželjenih kilograma. Kompleks B vitamina sinergijski podržavaju djelovanje drugih aktivnih sastojaka u različitim područjima. Na primjer, vitamini B6, B12, biotin, niacin i tiamin podržavaju održavanje normalnih funkcija nervnog sistema, a pantotenska kiselina, niacin, riboflavin, folna kiselina i pomenuti vitamini B6 i B12 takođe doprinose smanjenju umora i umor. Preporuka za korištenje 10 grama (2 mjerice) rastvoriti u 200 ml vode. Koristite jednom dnevno, prije treninga.
55,00 KM

ActivLab Black Wolf SHOT (80 ml)

Ako vam je potrebna jaka stimulacija prije treninga, posegnite za Black Wolf Shot – preparatom koji poboljšava izdržljivost i smanjuje fizički umor. Black Wolf Shot sadrži jedinstveni sastav aminokiselina (fenilalanin sa tirozinom) i vitamine B koji pravilno podržavaju organizam tokom intenzivnog treninga. Fenilalanin sa tirozinom neophodni su za sintezu norepinefrina i adrenalina, koji stimulišući nervni sistem na “rad i borbu”. Beta-alanin je odgovoran za sintezu karnozina – hemijskog jedinjenja čiji je zadatak da neutrališe mliječnu kiselinu koja se stvara u mišićnom tkivu tokom intenzivnog treninga. Beta-alanin tako doprinosi održavanju acido-bazne ravnoteže mišićnog tkiva, što za posljedicu ima povećanu izdržljivost tijela i naknadni osjećaj umora tokom napornog treninga. Kofein sadržan u preparatu stimuliše centralni nervni sistem, suzbija umor, poboljšava koncentraciju i povećava ukupnu efikasnost organizma. Jedan SHOT Black Wolf-a sadrži dvije porcije preparata (2x 40 ml). Visoka doza kofeina i sadržaj beta alanina u proizvodu čine trening još efikasnijim. Preporuka za korištenje Proizvod sadrži 2 porcije 1/2 shota (40 ml) popiti 20 do 30 minuta prije treninga. Prije upotrebe dobro promućkati. Nakon otvaranja čuvati u frižideru i potrošiti u roku od 48 sati.
3,00 KM

VpLab AAKG (90 tableta) VpLab VpLab AAKG (90 tableta)

Arginin-alfa-ketoglutarat, poznat i kao AAKG, sol je aminokiseline arginin i alfa-ketoglutarne kiseline i preteča je proizvodnje azotnog oksida. U osnovi, arginin, koji je poznat kao esencijalna aminokiselina, neophodan je za proizvodnju kreatina, on povećava protok krvi u mišićima. AAKG povećavajući protok krvi u mišićima, može osigurati da mišići imaju energiju tokom cijelog treninga Preporuka za korištenje Jedna porcija (3 kapsule) dnevno sa vodom.
32,00 KM

VpLab BETA-ALANINE (90 kapsula)

Za razliku od većine aminokiselina, beta-alanin se ne koristi za sintezu proteina. Umjesto toga, kada se konzumira, veže se s esencijalnom aminokiselinom histidinom i tako stvara karnozin koji se pohranjuje u vaše koštane mišiće. Karnozin pomaže vašim mišićima smanjiti razinu kiseline tijekom vježbanja jer visoka razina kiseline u mišićima smanjuje trajanje vježbanja visokog intenziteta. Također, karnozin pomaže smanjiti ukupni umor. To je razlog zašto se beta-alanin preporučuje kao dodatak prije treninga, a posebno za vježbe visokog intenziteta. Korištenje beta-alanina može uzrokovati trnce koji su bezazlene nuspojave. Preporuka za korištenje Prije treninga uzmite 2 kapsule sa vodom.
28,00 KM

VpLab NOX Starter (400 grama)

NOX Starter je najsnažnija, visokokoncentrirana formula sa ključnim sastojcima bitnim za poboljšanje performansi, izdržljivosti, snage i koncentracije tokom treninga.
50,00 KM

VpLab NOX Starter (400 grama)

NOX Starter je najsnažnija, visokokoncentrirana formula sa ključnim sastojcima bitnim za poboljšanje performansi, izdržljivosti, snage i koncentracije tokom treninga. Sve komponente djeluju sinergijski, pružajući najbolji mogući rezultat. Sadrži 3 mješavine performansi koje osiguravaju maksimalnu učinkovitost i rezultate treninga: 1. NO Synthesis & Performance Blend – poboljšava proizvodnju dušikovog oksida, povećava pokazatelje snage i izdržljivosti, 2. Energy & Focus Power Blend – mješavina dodatne energije i mentalne koncentracije, 3. Immune & Wellness Support System – jedinstvena kombinacija komponenata za brži oporavak kardiovaskularnog sistema i održavanje imunološkog sistema. Preporuka za korištenje Ovisno o intenzitetu treninga 1 ili 2 porcije dnevno 30 minuta prije treninga. 1 porcija = 16 g praha (1 mjerica) u 300 ml vode.
50,00 KM