Filters
Zatvori

L-Carnitine Capsules

L-karnitin je prirodni nutrijent koji igra važnu ulogu u tijelu za proizvodnju energije iz masti. Osim toga što topi masti koje koristi kao energiju, on povećava oporavak nakon vježbe, sprećava rani umor, pruža atletske izdržljivosti i podržava zdravlje srca.
33,00 KM

Opis proizvoda

L-karnitin je prirodni nutrijent koji igra važnu ulogu u tijelu za proizvodnju energije iz masti.  Osim toga što topi masti koje koristi kao energiju, on povećava oporavak nakon vježbe, sprećava rani umor, pruža atletske izdržljivosti i podržava zdravlje srca.  L-karnitin može napraviti važan doprinos kontroli tjelesne težine.  L-karnitin ne stvara ovisnost, nema kontraindikacija i nuspojava i sigurno je i korisno za svakoga.

Preporuka za korištenje

1 porcija (3 kapsule) dnevno sa vodom.

Nutritivna vrijednost

Aktivni sastojci3 kapsule
L karnitin1500 mg

Sastav

L-karnitin, regulator kiselosti (vinske kiseline), goveđi želatinm sredstvo protiv stvrdnjavanja (magnezij soli masnih kiselina).

Upozorenje

Nemojte koristiti ako ste alergični na bilo šta od navedenog u sastavu. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Nemojte koristiti ako ste trudni ili dojite bez uputa doktora. Čuvati izvan dohvata djece. Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Zaštititi od direktnih sunčevih zraka.