Filters
Zatvori

Koncentrati za čišćenje

Sortirajte kao
Prikaz po stranici

HIG Koncentrat Sanitec IGIENIC FLOOR 5kg

Univerzalno koncentrovano odmašćujuće sredstvo za čišćenje podova sa mirisom i za sva zaprljanja. Za ručno i mašinsko čišćenje. Za sve vodoperive površine. Doziranje 1-2% ili 2-3 čepa na 5 litara vode. Ne treba ispirati.
24,00 KM

HIG Koncentrat Sanitec PARQUET 5kg

Prirodni sapun sa neutralnim deterdžentom posebno koncipiran za svakodnevno čišćenje parketa, obogaćeno voskom. Čisti temeljno bez ispiranja. Osigurava antistatički efekat. Nakon upotrebe ostavlja ugodan miris u prostoriji. Za sve podove i perive površine od drveta. Doziranje: 1-2% ili 1 čep na 5l vode.
34,40 KM

HIG Koncentrat SANITEC SANIALC 5L

HIG Koncentrat SANITEC SANIALC 5L
27,60 KM

HIG Koncentrat univerzalno tečno sredstvo za čišćenje podova AQUAGEN G lemon 5 litara

Sredstvo za čišćenje sa bio alkoholom i mirisom limuna. Parfimirano. Uklanja običnu prljavštinu. Brzo suši. Ostavlja efekat svježeg zraka. Čisti i polira lako i bez napora.
30,95 KM

HIG Koncentrat za čišćenje prozora i staklenih površina CRYSTAL VETRI 5kg

Sredstvo posebne namjene za čišćenje stakla, prozora, ogledala i hromiranih površina. Površinu čini sjajnom i mirišljavom ne ostavljajući tragove i sprečavajući stvaranje fleka od kiše. Gotovo sredstvo i spremno za upotrebu
23,30 KM

HIG Koncentrat za čišćenje teških zaprljanja Sanitec MATIC FLOOR 5,5kg

Koncentrovano alkalno sredstvo za mašinsko čišćenje sa antibakterijskim svojstvom, skida jaka zaprljanja sa podova. Za dubinsko čišćenje sa malim sadržajem pjene. Ostavlja prijatan miris podova. Upotreba: sve vrste vodoperivih podova. Doziranje: 1-3% sa mašinom koja ne usisava ili 2 čepa na 5l vode. Ne treba ispirati.
43,65 KM