Filters
Zatvori

Dezobarijere i držači za dezinfekciju

Sortirajte kao
Prikaz po stranici

HIG Držač za sredstvo za dezinfekciju ruku metalni ARI

HIG Držač za sredstvo za dezinfekciju ruku metalni ARI
23,15 KM

HIG Držač za sredstvo za dezinfekciju ruku pvc HUNT'S

Držač za tečno dezinfekciono sredstvo ili gel za dezinfekciju. Zapremina držača je 1000 ml. Držač se montira na zid i tako štedi prostor na pultu ili nekoj drugoj površini u radnom prostoru. Držač je napravljen od bijele plastike (PVC). Karakteriše ga mehanički dizajn, u kojem pumpa koristi polugu ruke ili lakta kako bi osigurala potrebno sredstvo za dezinfekciju. Vrlo je jednostavan za upotrebu i, ovisno o tome koliko je sredstva potrebno, može se prilagoditi pumpanjem rukom. Ovaj model uvijek treba biti čvrsto pričvršćen na zid kako ne bi mogao pasti tokom rada.
7,80 KM

HIG Držač za tečni sapun 1L OPTICAL SENSOR AZUR na baterije Jofel

Klasični držač sapuna za rinfuzno punjenje. Kapacitet je 1000 ml. Navlaka od visokokvalitetne ABS plastike. Sapun se isporučuje samo približavanjem ruku, "non touch" tehnologija za postizanje potpune higijene. Posjeduje indikator punjenja za provjeru dostupnosti sapuna. Unutrašnji regulator za odabir 1, 2 ili 3 doze po servisu. Posjeduje prekidač OFF za duži period neaktivnosti. Upravljanje optičkim senzorom, napajaju ga alkalne baterije. Preporučuje se za zajednice i javne toalete s velikim prometom ljudi. Sistem doziranja sapuna omogućuje uštedu.
107,80 KM

HIG Stalak samostojeći metalni sa dozatorom za sredstvo za dezinfekciju ruku ARI

Samostojeći stalak sa držačem tečnog ili gel dezinfekcionog sredstva. Stalak je napravljen od metala i crne je boje. Okvir držača je napravljen od inoxa, a boca u koju se sipa sredstvo za dezinfekciju je od bijele plastike. Kapacitet boce je 1000 ml. Visina stalka je 1,5 metar. Jednostavan je za korištenje i prikladan za prostore sa velikim prometom ljudi.
65,00 KM