Filters
Zatvori

Collagen Peptides (300 g)

Kolageni peptidi savršeni su kompleks koji je posebno formuliran za podršku zdravlju zglobova, kostiju i mišića!
44,00 KM

Opis proizvoda

Kolageni peptidi savršeni su kompleks koji je posebno formuliran za podršku zdravlju zglobova, kostiju i mišića!

Proizvod sadrži tri pažljivo odabrana sastojka iza kojih stoji znanost: visoko bioraspoloživ, siguran i čisti hidrolizirani kolagen, velika doza vitamina C i magnezija.

Kolagen čini približno 30% svih bjelančevina u tijelu.

Nalazi se u koži, mišićima, zglobovima, kosi i noktima.

Kolagen je ključni strukturni protein koji također osigurava elastičnost, regeneraciju i čvrstoću svih vezivnih tkiva, uključujući tetive, ligamente i hrskavicu.

Tijelo prirodno proizvodi kolagen; međutim, počinje opadati starenjem, otprilike s 25 godina.

Gubitak kolagena u tijelu može značajno smanjiti kvalitetu života, uključujući performanse i sudjelovanje u svakodnevnim aktivnostima.

Zbog pametne formule proizvoda, kolageni peptidi jamče trostruko jači učinak, jer svi sastojci djeluju sinergijski, pružajući najbolji mogući rezultat!

Hidrolizirani kolageni peptidi pomažu u održavanju zdravlja tkiva i promiču pokretljivost.

To je ujedno i najbrže apsorbirani oblik kolagena.

Vitamin C podržava imunološki sustav tijekom intenzivnog vježbanja i doprinosi stvaranju kolagena za poboljšanje zdravlja kostiju i hrskavice, kao i štiti stanice od oksidativnog stresa.

Magnezij potiče sintezu kolagena, održava zdrave kosti i funkciju mišića i živčanog sustava, te pomaže u smanjenju umora.

Kolageni peptidi prikladni su za muškarce i žene s aktivnim životnim stilom, kao i za sve koji žele podržati svoje zdravlje zglobova, kostiju i mišića.

Proizvod ima ultra brzu topljivost, ne sadrži dodani šećer, masnoću i konzervanse, stoga je kompatibilan sa strogom prehranom.

Preporuka za korištenje

Pomiješajte dvije mjerice (10 g) s vodom, koristite jednom dnevno.

Nutritivna vrijednost

Sastojcina 10 g (porcija)
Hidroizolirani kolagen7 g
Vitamin C214 mg
Magnezij114 mg

Sastav

Hidrolizirani kolagen, arome, sredstvo za zakiseljavanje (limunska kiselina), magnezijev citrat, askorbinska kiselina, zaslađivač (sukraloza), boja (beta-karoten).

Upozorenje

Nemojte koristiti ako ste alergični na bilo šta od navedenog u sastavu. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Nemojte koristiti ako ste trudni ili dojite bez uputa doktora. Čuvati izvan dohvata djece. Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Zaštititi od direktnih sunčevih zraka.