Filters
Zatvori

AAKG (90 tableta)

Arginin-alfa-ketoglutarat, poznat i kao AAKG, sol je aminokiseline arginin i alfa-ketoglutarne kiseline i preteča je proizvodnje azotnog oksida.
32,00 KM

Opis proizvoda

Arginin-alfa-ketoglutarat, poznat i kao AAKG, sol je aminokiseline arginin i alfa-ketoglutarne kiseline i preteča je proizvodnje azotnog oksida. U osnovi, arginin, koji je poznat kao esencijalna aminokiselina, neophodan je za proizvodnju kreatina, on povećava protok krvi u mišićima. AAKG povećavajući protok krvi u mišićima, može osigurati da mišići imaju energiju tokom cijelog treninga

Preporuka za korištenje

Jedna porcija (3 kapsule) dnevno sa vodom.

Nutritivna vrijednost

Aktivni sastojci1 kapsula3 kapsule
AAKG (L-Arginin Alfa - ketoglutarat)1000 mg3000 mg

Sastav

AAKG (L-arginin alfa-ketoglutarat), sredstvo za punjenje (mikrokristalna celuloza), stabilizatori (povidon, hidroksipropil celuloza, umrežena natrijum karboksimetil celuloza), sredstva protiv zgrudanja (magnezijum stearat, silicijum dioksid).

Upozorenje

Nemojte koristiti ako ste alergični na bilo šta od navedenog u sastavu. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Nemojte koristiti ako ste trudni ili dojite bez uputa doktora. Čuvati izvan dohvata djece. Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Zaštititi od direktnih sunčevih zraka.